Välj en sida

Cabello Scandinavia

Vad vi gör & erbjuder er

Våra noggrant utvalda varumärken

Bio Ionic™ grundades 2000 av den världsberömda frisören och branschikonen Fernando Romero. Bio Ionic utrustar frisörer med mineralinfunderade hårverktyg för vackert, friskt och återfuktat hår.

Earthly Body är ett familjeägt och drivet med ett uppdrag – att skapa högkvalitativa, naturligt framställda personliga vårdprodukter som är snälla mot miljön, människor och djur.

Ett professionellt hus av färg (och styling) tillgängligt för alla konsumenter med fokus på exceptionell kvalitet och välkänd utbildning samtidigt som det ger bra valuta för pengarna.

Philip B, känd som Hollywoods ledande hårvårdsspecialist, formulerar sin prisbelönta serie av hår- och kroppsprodukter med aktiva växter och rena växtextrakt för att leverera resultat av salongskvalitet från bekvämligheten av hemmet.

Vegan och cruelty free sedan 1977, Manic Panic är det banbrytande skönhetsmärket som startade den livliga hårfärgsrevolutionen i USA som inbjuder alla att släppa loss sin inre regnbåge.

Varumärket skapat av stylister för stylister. Lakmés professionella produkter, kunder och engagemang är det som gör dem till experter på färg.

JS Sloane Co. skapar en modern version av gentlemannens klassiska grooming-produkt för att ta tillbaka känslan av grooming som en ritual och begreppet att vara välvårdad är en förutsättning för social interaktion.

Flexibilitet

Våra kunder har flexibiliteten att handla via våra säljare som kan ge dem nyheter & experttips om vad just deras salong behöver eller att på egen hand handla via vår användarvänliga hemsida.  

Mer än en återförsäljare

Vårt mål på Cabello är att ge våra kunder verktygen och redskapen att driva lönsamma och framgångsrika verksamheter. Således erbjuder vi våra kunder mer än ett högklassigt produktsortiment då vi även har erfarna tekniker som ger regelbunda utbildningar inom färg, klipp och stylig. Dessutom så erbjuder vi även salongsägare och anställda utbildning inom ledarskap & konflikhantering.

LB Saxservice

Nu kan vi erbjuda våra kunder saxslipning in-house då vi samarbetar med LB SaxService som har 40 års erfarenhet av frisörsaxslipning och är idag landets mest anlitade saxtekniker för service och slipning av frisörsaxar.

Senaste nytt

Kontakta oss

Vårt team

Våra varumärken

Kontakta oss

Är du intresserad av ett potentiellt samarbete eller vill du veta mer om vårt sortiment? Kontakta oss via telefon eller mail så återkommer vi inom kort. 

E-post

info@cabelloscandinavia.se

Telefon

Kontor

Helsingborg, Sweden

All Rights Reserved, Copyright © Cabello Scandinavia | Designad av Ginger & Gemini